dag 121, 122, 123 03-05/05/2019
Het verslag van het weekend!
Vrijdag moest ik helaas vroeg op om gewoon naar stage te gaan… Ik verveelde me weer heel erg aangezien ik klaar ben met alles voor school en stage werk maar weer goed was voor 3 uurtjes. Uiteindelijk was het dan eindelijk 14:30 en kon ik naar huis. Helaas regende het op vrijdag bijna de hele dag. Thuis aangekomen hebben Sanne en ik eerst even geluncht. We besloten de stad in te gaan en een beetje winkeltjes te bekijken. Wat moet je anders als het de hele dag regent. Sanne heeft in de stad nog wat sieraden gekocht en we hebben een kopje koffie gedronken. We gingen ’s avonds pasta eten bij mijn nieuwe favoriete paste plekje. Het wordt gerund door 3 vrouwen en ze zijn nog maar net open. Het eten is heerlijk en we worden altijd heel vriendelijk onthaalt. Om half 10 waren we klaar met eten en gingen we weer naar huis. Thuis hebben we gewoon nog wat omgehangen en zijn daarna gaan slapen.
Zaterdag ochtend begon om 11 uur, we besloten wat uit te slapen. Het weer was opgeklaard en het zonnetje scheen lekker. We hebben heerlijk ontbeten bij Bluebell coffee. Hierna was het tijd voor een tour door de stad. We hebben alle hotspots gehad en lekker door het park gelopen. Sanne had vrijdag een bloesje gekocht maar toen ze het beveiligings label er af hadden gehaald hebben we het bloesje gescheurd. We moesten dus even terug om hem te ruilen. We zijn uiteindelijk geëindigd bij Colón. Dit is een mooie semi overdekte plek met allemaal barretjes. We gingen natuurlijk de cocktail drinken van Valencia genaamd Agua de Valencia. Het is iets met sinaasappelsap met wat drank gemixt. Ondertussen was het al 7 uur dus tijd om weer naar huis te gaan. Schuin achter mijn huis zit een hele lekker Thai. We hebben daar eten opgehaald en zijn lekker op het balkon gezeten. We hebben daar een groot deel van de avond gezeten. We waren vrij moe dus zijn geëindigd in bed met een serie.
Ook zondag hebben we uitgeslapen. Je merkt duidelijk dat in ondertussen wel gewend ben aan de zon maar Sanne nog niet. De zon kan best vermoeiend zijn als je daar de hele dag in loopt. We besloten ’s ochtends bij Blackbird te gaan eten. Hierna even snel langs huis en op naar het strand! Het waaide vrij hard dus na een uurtje op het strand te hebben gezeten waren we wel klaar met de zandstorm. We gingen terug naar huis en hebben nog een paar uur op het balkon gezeten. ’s Avonds hebben we pasta pesto gemaakt. Onder het eten kreeg ik een mailtje van stage dat ik mijn school opdrachten goed had gemaakt en dat ik niets meer hoefde te veranderen. Hier was ik natuurlijk heel blij mee! Laura had ook een vriendin over en we hebben samen tot 11 uur om het balkon gezeten. Het was heel erg gezellig.
Ik heb hele leuke gezellige relaxte tijd gehad met Sanne. Nog 11 dagen en dan kunnen we elkaar weer in Nederland zien!
R.c kamminga_kruiger:6 mei 2019dus Sanne heeft regen en zonneschijn meegemaakt.Fijn dat je een goed bericht kreeg van het bedrijf, nog even Lotte en dan ben je weer thuis.u