dag 21 23/01/2019

24 januari 2019 - Valencia, Spanje

Gisteren is er niks bijzonders gebeurd. Het word dus ook een kort verhaaltje. Op stage was het hetzelfde riedeltje zoals altijd. In de pauze moesten we even naar de winkel aangezien het eten wat ik had gekocht verschimmeld was. Na stage ging ik door naar de winkel. Ik moest mozzarella en rucola hebben maar ik kwam thuis zonder mozzarella en met andere sla dan rucola. Ik had een beetje een black out in de winkel. Gelukkig mocht ik Matt zijn mozzarella hebben en de andere sla werken in principe ook prima. Om half 7 kwam Amelli haar spullen op halen. Die vliegt vandaag om 11 uur naar huis. Ze zag er heel erg tegen op om weer naar huis te gaan en zou nog graag langer willen blijven. Voor nu woon ik Alleen met Matt en nog een andere jongen waarvan ik de naam niet weet. Hij praat amper en ik zie hem ook amper in het huis. Over een Week gaat ook Matt weer terug naar huis of naar zijn volgende bestemming. Daar is hij zelf ook nog niet helemaal achter. Ik hoop volgende week weer 2 leuke huisgenootjes er bij te krijgen. Ik ging vroeg naar bed aangezien ik de vorige nachten niet zo goed had geslapen.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Ineke:
    24 januari 2019
    Het leven daar begint dus te wennen en de vaste patronen krijgen vorm.
    Het echte onbekende en nieuwe is er af. Heeft ook z’n voordelen.
    Wat deed Amelli in Valencia: studeren/stage?
  2. R.c kamminga_kruiger:
    24 januari 2019
    heel verstandig meisje,ik hoop dat je goed hebt geslapen en met goede moed vanmorgen begonnen bent, sterkte, oma.