dag 23 25/01/2019

26 januari 2019 - Valencia, Spanje

De dag begon helaas weer met stage. Vandaag was onze stage begeleider weer terug en moesten we onze 0-meting laten invullen. Ik was hier wel een beetje zenuwachtig voor aangezien ik geen idee had wat ik moest verwachten. We gingen op stage naar hem toe en hij zei dat we het maar even om 2 uur moesten doen. Ik heb eigenlijk de hele dag aan mijn school opdrachten gewerkt aangezien ik daar de hele week nog niet aan had gewerkt. Om 2 uur gingen we naar hem toe maar hij was nog niet klaar. Hij zei dat we veel te punctueel zijn en dat hij nog 5 minuten nodig had. Na 5 minuten kwam hij naar ons toe en hebben we uitgelegd wat de bedoeling was. Ik heb de 0-meting uiteindelijk terug gekregen met een gemiddelde van een 7,7. We hadden wel alle 2 een 10 op punctualiteit. We hadden nog wel wat vragen over aankomende week aangezien het bedrijf gaat verhuizen en er aan ons verteld was dat we volgende week andere opdrachten mochten doen. Aankomende week is onze stage begeleider weer weg en worden we dus door iemand anders begeleid. Dit betekend ook dat we waarschijnlijk andere opdrachten mogen doen. Ook werd ons verteld dat ze gingen verhuizen naar een heel klein kantoor waar eigenlijk maar 2 tafels in pasten. Dit was dan ook alleen voor de mensen die veel telefoontjes moeten plegen. Ons werd verteld dat we 1/1,5 maand thuis mogen werken. We houden wel veel mail contact over de opdrachten en spreken 2 keer per week af op kantoor om te kijken hoe de vooruit gang is en eventueel vragen te stellen die niet over de mail kan. Ik ben heel blij dat ik 1/1,5 maand thuis mag werken. Aan het eind van de stage dag moesten we helaas afscheid nemen van een meisje die voor een tijd ging reizen door Thailand met haar vriend. Dit vind ik wel jammer aangezien ze iets ouder dan ons was en wel iemand was met wie ik dacht wel een klik mee te kunnen opbouwen. Ze heeft nog geen idee wanneer en of ze terug komt. Na stage zijn Tahnee en ik langs een nagel studio gelopen aangezien ik al heel lang mijn nagels wil laten doen. Ik wilde ze ook al in Nederland laten doen maar daar is het een stuk duurder. De mensen daar konden slecht Engels maar met Tahnee haar Spaans zijn we er uit gekomen en kan ik maandag om half 7 mijn nagels laten doen. Daarna zijn we door gegaan naar mijn huis om te lunchen. We hadden afgesproken om met z’n 4en weer boodschappen te gaan doen voor de rest van de week. Na boodschappen te hebben gedaan is Josca met mij mee naar huis gegaan en hebben we pannenkoeken gemaakt. De eerste paar waren mislukt maar we hebben er toch nog een paar goeie uit kunnen krijgen. Rond half 10 ging Josca weer naar huis en heb ik nog even filmpjes gekeken en daarna ben ik maar gaan slapen.

1. Sanne:
    26 januari 2019
    Zeggen dat jullie veel te punctueel zijn en daarna geen 10 geven kan natuurlijk niet hé :p
    Lekker dat je straks vanaf huis kan werken, maar ook wel lastig lijkt mij, om dan ook echt aan de slag te gaan..
  2. R.c kamminga_kruiger:
    26 januari 2019
    dat wordt misschien wel een rommelige tijd voor de opdrachten, wat ik zo hoor in jou verhaal, heb je weinig aan de begeleider, maar goed jullie fiksen het wel denk ik. heb ook helemaal geen idee wat jullie werk is, in mijn opleiding moest je een handtekening van de hoofdzuster vragen en dan moet zij kijken hoe je iemand op de pot zette en er weer af, en als dat goed was kreeg je het, later natuurlijk over veel moeikijker dingen, ik heb het boekje nog. op les kregen we het verhaal te horen van een zustertje die de opdracht kreeg op een grote zaal van wel 15 dames, om de gebitten schoonte maken, ze stonden op het nachtkastje naast het bed, tenminste bij diegene die een prothese had. ze, het zustertje, aanvaarde de opdracht en ging met een waskom (schone ) langs de bedden en gooide de gebittebkommetjes in de waskom leeg, allemaal , van de hele rij, ging er mee naar de wastafel en begon te poetsen, toen ze klaar was ging ze er mee de bedden langs en ieder mocht z'n gebit er uit vissen !!!!! Zooo moesten wij het niet doen ! hilariteit alom, ik betwijfel of het echt gebeurd is.