dag 29, 31/01/2019

1 februari 2019 - Valencia, Spanje

Stage was weer zo als gisteren. Weinig gedaan en er werd weer amper interesse getoond. Vorige week werd ons verteld dat we vrijdag gingen verhuizen maar tijdens de lunch zeiden ze dat dat niet meer doorging en dat het waarschijnlijk ergens volgende week pas wordt maar ook dit staat nog niet vast. Dit was wel een hele teleurstelling want ik keek heel erg uit naar thuis werken aangezien het heel slecht gaat met mijn been. Dit weekend heb ik helemaal niks gepland dus word het veel rusten voor m’n been. Toen ik thuis kwam was er een nieuw meisje Laura. Ze komt uit Duitsland en is hier voor haar minor. Ze is heel aardig en we hebben gezellige avond gehad. Morgen gaan we samen naar de Ikea om wat dingen te kopen voor het huis om het iets huiselijker te maken.

1. R.c kamminga_kruiger:
    1 februari 2019
    Hallo Lotte, jammer dat het zo weinig oplevert wat het bedrijf betreft en de school opdrachten kun je goed bijhouden ? ( ik praat naar dat ik er verstand van heb).
    als je thuis bent moet je toch eens naar dat been laten kijken. het sneeuwt hier een beetje en dat is een mooi gezicht maar ik durf de deur niet meer uit , bang om te vallen.Tot morgen Lotte, groetjes .
  2. Ineke:
    1 februari 2019
    Fijn dat er weer een nieuw, leuk huisgenootje is gekomen. Nu ook nog duits leren?
    Zelf ben ik druk bezig met spaans, ben benieuwd of ik straks wat ga herkennen.