dag 64, 07/03/2019

8 maart 2019 - Valencia, Spanje

Hallo,

Nu ik thuis werk moet ik even kijken wanneer ik ga uploaden.

Gisteren toen we aankwamen op stage werd ons meteen verteld dat ze om 14:30 gingen verhuizen. Rond 12:00 uur begonnen ze met inpakken en om 12:30 zeiden ze tegen ons dat we beter thuis verder konden gaan aangezien er zoveel lawaai was. Dit vonden wij natuurlijk geen probleem. We zijn heerlijk in het zonnetje gaan zitten en hebben gelunched op het balkon. Ik wilde graag mn nagels weer laten doen aangezien dat wel weer nodig was. Ze hadden plek om 17:00 uur. We zijn weer terug gegaan naar mijn huis en hebben daar aan stage gewerkt. Om 17:00 gingen we naar de plek waar ik mijn nagels zou laten doen en daar hadden we ook afgesproken. Na 2 uur in de stoel gezeten te hebben waren mijn nagels klaar. Dit keer was het een stuk goedkoper dan de 1e keer dus dat is fijn. Esther wilde graag haar oor laten piercen dus we zijn doorgelopen naar piercing shop. Binnen 15 minuten stonden we weer buiten en Esther had een helix piercing. We zijn doorgelopen naar de winkel om eten te halen en hebben bij mij thuis gegeten. Het was heel gezellig en rond 21:00 zijn zij weer naar huis gegaan. Een uurtje later kwam Laura binnen met een grote doos vol met lekkere broodjes van de bakker. Er is hier een app genaamd too good too go waar je voor een paar euro alle restjes kan krijgen van restaurants/bakkers. Laura had voor 5 euro aan eten gekocht maar het waren wel meer dan 30 broodjes. Het thuiswerken bevalt tot nu toe heel goed en ben vol aan het genieten van de zon.

1. Mimi Kempenaar:
    8 maart 2019
    Glad you had a good trip home. Working at home sounds nice.
    You sound like a Texan when you said you missed the sun😆
  2. R.c kamminga_kruiger:
    9 maart 2019
    Nou, dat loopt dus gesmeerd Lotte, net wat je wel zag zitten, thuis werken en daarna heerlijk van de zon genieten, heb een goed weekend.